Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozAdd az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Alternatív gyógymód

Az alternatív gyógymódok nagyon sokféle panasz orvoslására alkalmasak, keringési, emésztési problémáktól a depresszióig és a stresszig.
Néhány, a legismertebbek közül


Akupunktúra: ősi kínai gyógymód azon az elméleten alapszik, hogy a QI energia áramlik a meridiánok mentén a testben és stimulálható finom tűk behelyezésével, speciális pontokon asztma, dohányzás, alkohol, kábítószer leszoktatás, ízületi gyulladás, depresszió, vérnyomás és emésztési problémák kezelésére alkalmazzák.
 
Aromaterápia: Illó olajok használata a kezeléshez javítja a fizikális és emocionális közérzetet, enyhíti a fájdalmat, fáradtságot és feszültséget.

Kristályok-ásványok
: kristályok, drágakövek és ásványok használata különböző utakon erősítik és gyorsítják az öngyógyító folyamatokat
 
Gyógynövények: migrén, ízületi gyulladás, depresszió, alvászavar, tüdő-gyomor- és bőr rendellenességek. Ellen használják legi
nkább.

Homeopátia: A homeopátiás készítményeket alkalmazzák asztma, allergia, menstruációs problémák és reggeli gyengeség kezelésére.

Hypnoterápia: a módszer relaxációt hoz létre és ezáltal bizonyos tüneteket megszűntet és változásokat hoz az életstílusban.
 
Mágnes terápia: Mágnes segítségével szüntetik az izomfájdalmat, alvászavart, fejfájást és
húgyhólyaggyengeséggel járó vizelési problémákat.
A terápia ellenjavallt, ill. nem tanácsolt azoknak, akik sugárkezelés alatt vannak, és azoknál, akiknek pacemakerük van
 
Massage terápia: a lágyszövetek kezelése gyógyító céllal, amelyre olajat, sót, meleg és hideg pakolást használnak. Létrehoz relax
ált és készenlétei állapotot egyaránt, hogy megszabadítson a stressztől, gyors javulást eredményez sérülések után és jobb közérzetet biztosít.
 

Manuál terápia: Az izmokat és a gerincet mozgatja meg, javítja a mobilitást és az egyensúlyt. Segít a különböző sérüléseknél, hatásos ízületi gyulladásnál, ülőidegzsábánál, depressziónál és emésztési problémáknál.

 Reflexológia: láb vagy kéz masszázs az egész testet serkenti, előnyös hatása van főleg a vese- és bél működésre.

Jóga: megszabadít a stressztől, különösen azoknál hatékony, akiknek tartási hibáik vannak és ezáltal, hát és ízületi fájdalmaik.Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hoz Add a StartlaphozAdd az iWiW-hez Add a Google Reader-hez