Természetes Egészség Magazin - ISSN 2060-3347

Kiadványunk - A  Természetes Egészség havonta megjelenő ingyenes országos terjesztésű magazin.
ISSN 2060-3347

Témák: egészséges életmód -  testi-lelki egészség - természetes gyógymódok - egészségmegőrzés

- hagyományos-, alternatív-, és természetgyógyászat


Természetes

magazin

Egészség

magazin

Magazin
Hormonok és hatásuk

image

Szépség, fiatalság, jókedv és boldogság – a hormonháztartás működésétől (is) függ. Egyes hormonokból húszéves kortól a szervezet egyre kevesebbet termel, így figyelnünk kell a változásokra.

Tovább

Méregtelenítés, immunerősítés – Csalánlevéllel

image

A gyógynövényekkel kiegészített tisztítókúrák ma ismét előtérbe kerültek. Nem csak immunrendszerünk erősítésében vagy fogyókúránk hatásfokának növelésében, de ízületi panaszok, vagy allergiás tünetek enyhítésében...

Tovább

Mérgező élelmiszerek után mérgező ruhák?

image

Ismerjük a bio-élelmiszereket - a bio-divat azonban sokak számára új fogalom. A textilipar óriási hatással van a környezetre. A legtöbb holmi, amit viselünk mesterséges úton előállított anyagokból készül....

Tovább

A mindennapi „kenyerünk“!

A zsírok a szervezet egyik alapvető építőkövei. A telített és telítetlen zsírok egyformán fontosak a szervezet számára.A telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakat (Omega 3-6-9) a szervezet nem tudja önállóan előállítani, ezeket táplálékainkkal kell magunkhoz venni. 

Tovább

Arcápolás -Pattanások

image

A pattanások megjelenését az arra hajlamosak bőrén az váltja ki, hogy a szervezetben több androgén hormon termelődik, amely fokozott faggyútermelést vált ki. Ha a faggyúmirigy nem tud rendesen kiürülni, begyulladhat.
A tünetek igen kellemetlenek is lehetnek.

Tovább

Régi új tisztítószerek - a szappan

image

A higiénia fontosságának hangsúlyozása még nem vehető le a napirendről, azt is tudomásul kell venni, hogy megszaporodtak a tisztálkodó szerek túlzott használatából eredő bőrproblémák.

Tovább

Egészségünkre ható időjárás – frontérzékenység

image

A frontpanaszokat olyan jelenségek okozzák, mint a légnyomás- és hőmérsékletingadozás, vagy a levegő páratartalmának hirtelen megnövekedése, sőt a szélsebesség megváltozása is tüneteket generál.

Tovább

Édes, ropogós csirkeszárnyak - (닭 강정dakkangjung)

Ez egy közkedvelt étel Koreában, amelyet bármilyen csirkedarabokból el lehet készíteni. Itt most csirkeszárnyakat veszünk alapul. A csirkeszárnyakat egy finom, édes, gyömbéres mázba forgatjuk, amelyekre mogyorók tapadnak…

Megosztás Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozAdd az iWiW-hezAdd a Google Reader-hez