Szakértők - Egészséges életmód és táplálkozás

A "bükki füvesember"

spárga
A füvesember titkai
Tovább 

Életünk energiája

product
Meridián diagnosztika
Tovább

Vidámító gyógyteák

tea
A lelki egyensúly megtartása
Tovább

Gyógynövény lexikon

A gyógynövények nagyrészsét már az ókorban is ismerték, napjainkban a gyógynövények reneszánszukat élik. Manapság egyre többen keresik nagyanyáink praktikáját, ismerik fel azok jótékony hatását.
Tovább

Időutazás Kambodzsában

Ha szüleink, nagyszüleink fekete-fehér fényképeit nézegetjük, hallgatjuk a történeteiket, mit nem adnánk azért, hogy időben visszamenjünk és egy kicsit a saját szemünkkel szétnézzünk a múltban. Abban a múltban, amikor még nem voltak zsúfolt, nagy bevásárlócentrumok, amikor nem volt az a rohanó élet...
Tovább

Nyári hajápolás


A túlzásba vitt napozás és a fürdőzés nem csak a bőrünkre lehet káros hatással, hanem a hajunkra is.A strandok klóros vize, a sós tengervíz,a meleg szél, forró levegő, vagy a légkondicionáló is könnyen károsíthatja a hajszálakat.

Tovább

Egy orvos szemével – Házi CERAGEM

Ceragem

Háziorvosi praxisomban is jó hatásfokkal alkalmazok alternatív gyógymódokat így szeretném jobban megvilágítani a Ceragemnek az egészséget, gyógyulást elősegítő módját.

Tovább

Amit a táplálékkiegészítőkről tudni érdemes 

A zsírok a szervezet egyik alapvető építőkövei. A telített és telítetlen zsírok egyformán fontosak a szervezet számára.
A telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakat (Omega 3-6-9) a szervezet nem tudja önállóan előállítani, ezeket táplálékainkkal kell magunkhoz venni.

Tovább

Egészség- Wellness

image

Felgyorsult életritmusú, rohanó világunkban egyre több panasz hagyja el az emberek ajkát. A „szervusz, hogy vagy”, választ nem igénylő kérdésre gyakran érkezik a sablonos „kösz, megvagyok, de egyre gyakrabban ki is egészül: „csak…”, és ömlik a panaszáradat. „Sok a munka, nincs megállás,...

Tovább
Me