Természetes Egészség Magazin - ISSN 2060-3347

Kiadványunk - A  Természetes Egészség havonta megjelenő ingyenes országos terjesztésű magazin.
ISSN 2060-3347

Témák: egészséges életmód testi-lelki egészség - természetes gyógymódok - egészségmegőrzés
- hagyományos-, alternatív-, és természetgyógyászat


Természetes

magazin

Egészség

magazin

Magazin


Kézzel írt gyógyulás

Vegyük kézbe saját egészségünket

Különféle fájdalmak, szédülés, viszketés? Vegyük kézbe saját egészségünket! A titok ugyanis éppen abban: a kézben rejlik.

Tovább


Gyógykövek

Elődeink hittek a kövek gyógyító erejében, Atlatisz, Lemúria ősi civilizációjában nemcsak gyógyításra, hanem energiaforrásként  is használták.

Tovább

Illat szépség csábítás

Ma parfümnek hívjuk ezt a jelenséget, amely az idők folyamán számos változáson ment át. Manapság az elegancia nélkülözhetetlen kísérője, érzéki vágyakat gerjeszt, kábít avagy ösztönzőleg hat a memóriára. 

Tovább


Oliva

olivaolaj

Extra szűz oliva, vagy sansa olaj? Az olívaolaj egészséges, ezt lassan mindenki tudja. Azt azonban kevesebben, hogy olívaolaj és olívaolaj között nagy különbség lehet.
Extra szűz vagy sansa? Ez itt a kérdés...


Otthon- Feng shui

Otthon, ami jó érzéssel tölt el - feng shui
Vannak házak, ahol – bár először járunk – azonnal kellemesen érezzük magunkat. Más lakások inkább taszítanak, hiába rendezte be őket ízlésesen tulajdonosuk. A jelenség magyarázata a feng shuiban rejlik. 



Személyiség típusai

A filozófusok megpróbálták a különböző személyekben fellelhető közös tulajdonságokat összegezni, és ezek alapján tipológiákat felállítani. Az ókori filozófiai tanításokból indultak ki, mely szerint a világegyetem négy őselemből tevődik össze: - levegő,- föld,- víz és -tűz.égek megelőzésére. Érthető, hiszen sok C-vitamint és karotint tartalmaz.