Természetes Egészség Magazin - ISSN 2060-3347

Kiadványunk - A  Természetes Egészség havonta megjelenő ingyenes országos terjesztésű magazin.
ISSN 2060-3347
Témák: egészséges életmód -  testi-lelki egészség - természetes gyógymódok - egészségmegőrzés

- hagyományos-, alternatív-, és természetgyógyászat


Természetes

magazin

Egészség

magazin

Magazin


Vitamin ABC

 A gyümölcsök finomak és egészségesek
A gyümölcsök finomak és egészségesek - ezt mindenki tudja. Mint ahogyan azt is, hogy tele vannak vitaminokkal, fontos rostokkal. 

Tovább

A "hosszú élet"

„A hosszú élet” – makrobiotika
A makrobiotika görögül a hosszú életet jelenti.  A makrobiotika egy eszköz, mely segít megtanulnunk, hogyan éljünk az élet természetes rendje szerint.

Tovább

Stresszoldó állatok

Madagaszkári Ház nyílt Budapesten

A pszichológusok szerint az állatok közelsége, szeretete nemcsak a gyermekek harmonikus fejlődését, de a felnőttek stresszmentesítését is segíti...

Tovább


Antioxidánsok és a táplálkozás

image

Mai civilizált világban olyan hatások érik az emberi szervezetet, amelyek gyorsítják az öregedést, és károsan befolyásolják az egészségi állapotot. Ezeknek egy részét – mint a levegőszennyezés, a munkahelyi stressz – nehéz kiküszöbölni... 

Természetes szépségápolás - Indiai szépség

Az indiai nők évezredek óta őrzik szépségük titkát: kortól, kaszttól függetlenül megjelenésük méltóságteljes, finom, nőies.
Szépségüket nem márkás kozmetikumoknak köszönhetik, hanem olyan ősi recepteknek, hagyományos eljárásoknak, amelyekhez legtöbbször természetes anyagokat használnak.

Olajok az egészség megőrzésben

A növényi olajoknak különleges gyógyhatása is van. Fontos, zsírban oldódó vitaminokat szolgáltatnak, létfontosságú összetevőket tartalmaznak, és még ízesítik is ételeinket.Nem beteg vagy, hanem szomjas!

A mindennapos tevékenységei során egy átlagember kb. 3-4 liter (10-15 pohár) vizet veszít vizelettel, széklettel, izzadással, lélegzéssel. Az elvesztett mennyiséget vízzel, illetve folyadékkal és étellel kell pótolni.

Tovább

Napozás csak természetesen!

Végre itt a nyár! Kék tenger, forró homok, vakító napfény, már alig várjuk a nyaralást. A gondtalan napfürdőzésnek,a szép, lebarnult bőrnek azonban ára van. Itt is a mértékletesség a lényeg..

Tovább