Természetes Egészség Magazin - ISSN 2060-3347

Kiadványunk - A  Természetes Egészség havonta megjelenő ingyenes országos terjesztésű magazin.
ISSN 2060-3347

Témák: egészséges életmód testi-lelki egészség - természetes gyógymódok - egészségmegőrzés
- hagyományos-, alternatív-, és természetgyógyászat


Természetes

magazin

Egészség

egészség

MagazinSzánkra vehetjük

Az ajakbalzsamtól a rúzsig.
Ápolt ajkunk színével és fényével sok mindent elmondhatunk magunkról és az éppen aktuális hangulatunkról is. Akár rúzs-, akár szájfénypárti vagy, bátran varázsolj!szséges, fogyaszt és szépít is. 

Spárgaszezon 


A friss hajtásokat május elejétől-közepétől élvezhetjük néhány rövid héten át. Sokoldalúan felhasználható és igen egészséges. Termesztése munkaigényes, ezért viszonylag drága - nemhiába nevezték régebben akirályok ételének .


A tavasz első gyümölcse


Az eper a tavasz első gyümölcse, ezért igen nagy öröm mindenki számára aki szereti. Az eper azonban nem csak ízletes, finom, frissítő gyümölcs, hanem egészséges, fogyaszt és szépít is.


Nyári Praktikák

Védekezz a napszúráa ellen! A magas hőmérséklet és a sugárzás hatására az agyhártyák gyulladása jelentkezik, a duzzadt agyhártyák nyomják az agy különböző területeit, ennek hatására alakulnak ki a jellegzetes tünetek: fejfájás, hányinger, szédülés, hányás, súlyosabb esetben ájulás.


Méregtelenítő gyökerek


Répa, gyömbér, torma, mandragóra... Nyersen és főzve is szívesen fogyasztjuk őket: a répa, fehérrépa, a gyömbér vagy a torma ízesítő és méregtelenítő is.


Egyél minél többet belőle!

zöldségek

A 7 leghatásosabb étel, ami búcsút int a narancsbőrnek - egyél belőlük minél többet. A narancsbőrrel szembeni küzdelemben elengedhetetlen, hogy változtassunk a rossz táplálkozási szokásokon.


Dinnyeszezon

A behűtött dinnye kiváló felfrissülést hoz nagy kánikulában. A rendszeres gyümölcsfogyasztás a kiegyensúlyozott táplálkozás egyik alappillére.