Természetes Egészség Magazin - ISSN 2060-3347

Kiadványunk - A  Természetes Egészség havonta megjelenő ingyenes országos terjesztésű magazin.
ISSN 2060-3347

Témák: egészséges életmód testi-lelki egészség - természetes gyógymódok - egészségmegőrzés
- hagyományos-, alternatív-, és természetgyógyászat


Természetes

magazin

Egészség

magazin

Magazin


Hasonlót a hasonlóval

Homeopátia

Hasonlót a hasonlóval: ez a homeopátia kétszáz éves alapelve.
Az Ókorban már Hippokratész leírta, hogy egy betegséget kétféleképpen lehet gyógyítani: a baj ellenszerével vagy a tünetekhez hasonló szerrel.


Zsálya

Fűben fában orvosság 

Úgy tartották, hogy a zsálya véd a varázslatoktól, a tűzvésztől, a jégveréstől, elősegíti a bőséges gyermekáldást és megkönnyíti szülést...


Probiotikumok

Civilizációs betegségek tucatjával találkozunk, melyek többsége a modern, "művilágnak" köszönhető. Naphosszat emesterséges falak között dolgozunk, mesterséges élelmiszereket fogyasztunk, s elfelejtettük a természet fontosságát.


Sütőtök és cukini

Ízletes palacsinta

A koreaiak nagyon szeretik a zöldséges palacsintákat, ezek közül is az egyik legegészségesebbnek tartják a sütötök és cukkini palacsintát..


A sokoldalú levendula

levendula
Ez a gyógynövény nemcsak a molyok ellen nyújt védelmet, de a szépségápolásban és az egészségmegőrzésben is sokoldalúan használható.


Mire jó a C-vitamin?


Az aszkorbinsav (C-vitamin) az egykor rettegett hiánybetegség, a skorbut ellenszere. Segít megelőzni a különböző típusú, vírus és baktérium okozta fertőzéseket, és általában fokozza az immunrendszer működését. Részt vesz a kötőszövet anyagának felépítésében, bekapcsolódik a közbülső anyagcserébe.


Takarítás egészségesen

Elkerülhető a klóros fertőtlenítés és tisztítás
Takarítani és fertőtleníteni kötelező otthon és a munkahelyeken is. Azonban figyeljünk oda, károsíthatja-e egészségünket az erre használt szer.


A mindentudó ecet

Minden, amit ecetes vízzel törlünk át, higiénikusan tiszta lesz, elsősorban az élelmiszerekkel érintkező területeket érdemes inkább ecettel, semmint méregdrága kemikáliákkal tisztítani.

Tovább