Természetes Egészség Magazin - ISSN 2060-3347

Kiadványunk - A  Természetes Egészség havonta megjelenő ingyenes országos terjesztésű magazin.
ISSN 2060-3347

Témák: egészséges életmód testi-lelki egészség - természetes gyógymódok - egészségmegőrzés
- hagyományos-, alternatív-, és természetgyógyászat


Természetes

magazin

Egészség

magazin

Magazin


A sokoldalú levendula


Ez a gyógynövény nemcsak a molyok ellen nyújt védelmet, de a szépségápolásban és az egészségmegőrzésben is sokoldalúan használható.


Nyári praktikák


Nyári praktikák - Védekezünk a napszúrás ellen! A magas hőmérséklet és a sugárzás hatására az agyhártyák gyulladása jelentkezik, a duzzadt agyhártyák nyomják az agy különböző területeit, ennek hatására alakulnak ki a jellegzetes tünetek: fejfájás, hányinger, szédülés, hányás, súlyosabb esetben ájulás.


Reflexológia


Talppal felfelé

A refelexológia tapasztalatokon alapuló tudomány. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy egy távoli testrésszel kapcsolatban vannak. Az egész testen mindenütt találhatunk reflexzónákat.


Nyári hajápolás

A túlzásba vitt napozás és a fürdőzés nem csak a bőrünkre lehet káros hatással, hanem a hajunkra is.
A strandok klóros vize, a sós tengervíz,a meleg szél, forró levegő, vagy a légkondicionáló is könnyen károsíthatja a hajszálakat.


Gyógynövény-horoszkóp

Vízöntő rozmaring, , skorpióknak zsázsa...
Minden állatövi jegy testének megvan a gyenge pontja, a habitusának megfelelően támadhat-ják meg betegségek. Mind a 12 jegy szülöttének megvannak a gyógynövényei, amelyek segít-ségével enyhíthetünk a problémákon.


Védjük környezetünket

Nejlonzacskókról...

Fennakad a fák ág-bogain, lenyelhetik az állatok, lebomlásával széndioxidot termel, gyártása drága és energiaigényes, mégis naponta több milliót használunk el belőle. Bevásárlásunk mellékterméke, a nejlonzacskó velünk ellentétben biztosan megéri az új évszázadot.


Egészségünk "őrzői"


Szép bőr – C-vitamin., Erős csontok - Bór,  Dús, fényes haj- aminósavak ,  Éles látás – béta-karotin ...